NL FR

Dr. Benedikte Meyns

Dr Benedikte Meyns volgde haar opleiding geneeskunde aan de Vrije Universiteit Brussel waar ze afstudeerde met grootste onderscheiding.

Nadien heeft ze zich verder gespecialiseerd in de dermatologie met stages in binnen -en buitenland.

Dr B. Meyns is geaccrediteerd en niet geconventioneerd en is lid van de Belgische Vereniging van Dermatologen.


Dr. Sanne Gielen

Dr Sanne Gielen studeerde met grote onderscheiding af aan de Katholieke universiteit van Leuven, waarna ze haar specialisatie voor dermatologie vervolledigde onder leiding van Prof. Gutermuth aan het UZ Brussel.  Ze deed stage op de dienst interne geneeskunde in het UZ Brussel en op de dienst dermatologie in het UZ Leuven.

Dr S. Gielen is geaccrediteerd en niet geconventioneerd en is lid van de Belgische Vereniging van Dermatologen.

Sabrina Vandenbrande

Sabrina Vandenbrande werkt als praktijkassistente. U kan bij haar terecht voor het maken van een afspraak, maar ook met al uw vragen. Zij zal U steeds zo goed mogelijk helpen en zo nodig raad vragen aan de dokters.

Eva Wauters

Eva Wauters is gediplomeerd als medische estheticienne en heeft gewerkt in het UZ Brussel, waardoor zij een sterke medische basis heeft.

Sophie Tombeur

Sophie Tombeur werkt in onze praktijk op zelfstandige basis als medische pedicure. Zij heeft een sterke medische achtergrond en is verpleegster van opleiding met een extra optie spoedgevallen en intensieve zorgen.

Haar diploma gespecialiseerde voetverzorging behaalde ze met grootste onderscheiding.


Dr. Tom Hillary

Dr Tom Hillary is sinds september 2018 niet meer werkzaam binnen ons team.

Hij is een nieuwe professionele uitdaging aangegaan in het UZ Leuven. Dr Hillary krijgt er de kans om te doctoreren en zich toe te leggen op de specialisatie "psoriasis".

Wij wensen hem alvast heel veel succes toe!!