NL FR

Huid -en nagelproblemen hebben naast een lokale behandeling en/of medicatie ook vaak een specifieke verzorging nodig om sneller tot een optimaal resultaat te komen.

Hiervoor hebben wij de perfecte oplossing door de nauwe samenwerking tussen de arts (Dr. Benedikte Meyns) en onze medische estheticienne (Eva Wauters).


Hierna vindt u enkele van haar voornaamste activiteiten en bijhorende tarieven :


Medische pedicure


Met behulp van een natfrees, kan deze behandeling uiterst efficiënt en volledig pijnloos uitgevoerd worden. Likdoorns kunnen heel nauwkeurig verwijderd worden, alsook eelt en ingegroeide nagels.

Bij hardnekkige likdoorns of wratten zal de arts croytherapie bijkomend toepassen.


Ortheses


Niets is zo vervelend als pijnlijke voeten. Door het aanmeten van een individuele siliconeorthese kunnen complicaties die meestal het gevolg zijn van voet -en teenafwijkingen, vaak verholpen worden. Een siliconenorthese kan voor verschillende doeleinden gemaakt worden. Drukontlasting, hamertenen, likdoorns tussen de tenen enz…


Nagelreconstructie


Voor schimmelnagels of beschadigde nagels na trauma. De aangetaste of verkleurde stukjes nagel worden eerst weggenomen, daarna wordt er een kunstnagel geplaatst die schimmelwerende werkstoffen bevat en dus uitermate geschikt is voor de teennagels. De kunstnagel geeft vorm aan de nieuwe nagel en voorkomt het invallen van het nagelbed. Dankzij de nail repair gel krijgt u in korte tijd een beschermende en zeer goed ogende nagel.


Diverse gelaatsbehandelingen


In samenspraak met de arts en met neutrale hypo-allergene produkten, aangepast aan uw huidtype.


Jeugdacné


Door een grondige reiniging van de huid en het verwijderen van comedonen al dan niet aanvullend met een behandeling van de arts, zal er sneller een mooi resultaat geboekt worden.


Gevoelige huid


Heeft u een gevoelige huid en reageert u snel op allerlei produkten maar wilt u toch eens uw huid grondig laten reinigen? Dit kan met aangepaste produkten en advies voor verdere thuisverzorging.


Fruitzuurpeeling


Heeft u een onregelmatige, onzuivere huid? Stoort u zich aan pigmentvlekjes en rimpeltjes wanneer u in de spiegel kijkt? Met een fruitzuurpeeling worden onregelmatigheden, pigmentafwijkingen, vette huid en fijne rimpels minder zichtbaar. Na een 4 tal behandelingen met een tussenpoos van twee weken én met de aangepaste thuisverzorging is uw huid opnieuw in topconditie!


Camouflage


Advies om huidonvolmaaktheden te camoufleren zoals vitiligo, hyperpigmentatie, littekens, wijnvlekken enz… Dit met de gepaste hypoallergene en niet-comedogene produkten aangepast aan uw eigen huidskleur.